U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ook kitwerk heeft op zn tijd onderhoud nodig, dit begint na de douchebeurt laat de ruimte goed ventileren droog de voegen en het tegelwerk zo goed als mogelijk af, reinig de douche regelmatig met een allesreinger en laat hierna de ruimte ook weer goed ventileren. Hoe sneller de douche droog is hoe minder kans heeft u dat er schimmel ontstaat in het voegwerk en in de kitvoegen.

Kitwerk dient elke 5 jaar te worden vervangen dit geld dan vooral voor de natte ruimten zoals douche en bad door de inwerking van zeep en schoonmaakmiddelen zal de kit verharden en kunnen er scheurtjes of breuk ontstaan. De verzekeraars zullen bij kitvoegen die ouder zijn dan 5 jaren de kosten van een lekkages niet snel vergoeden omdat zij dit achterstallig onderhoud noemen, indien u door een professioneel bedrijf het kitwerk laat vervangen dan heeft u een factuur waarmee u kunt aantonen hoe oud uw kitvoegen zijn.

Kitwerk wat gaat schimmelen dient ook in korte tijd vervangen te worden om risico's op lekkages en het oplopen van ziektes te vermijden.

Wij kunnen voor u de voegen verwijderen ondergronden totaal schoonmaken en nieuw kitwerk aanbrengen.

Voor een prijs indicatie of offerte neem kontakt met ons op

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?